Zöldfelületek gondozása: a lakosság is megrendelheti a Majsa-ÉpKert Szociális Szövetkezet szolgáltatását

kép: KVT

A Majsa-ÉpKert Start Szociális Szövetkezet a kiskunmajsai önkormányzat megbízása alapján megkezdte a város egyes részein a zöldfelületek gondozását.

Az érintett területek a Félegyházi út, a Béke tér, az Erkel-Kodály-Katona utcák határolta tér és az üdülőfaluban több mint 30 ezer négyzetméter zöldfelület gondozását, valamint az itt keletkező lom-, és egyéb hulladékok elszállítását bízták az önkormányzati alapítású szövetkezetre. A munkákat május 4-én kezdték meg, az üdülőfaluban, majd az újra megnyitott majsai játszóterek közül kettőt tettek rendbe.

Dósai Imre, a szociális szövetkezet elnöke elmondta: már az eddig eltelt rövid időszakban is szembesültek a hagyományos problémákkal. Ezek főként abból fakadnak, hogy az érintett területek ingatlantulajdonosainak egy része figyelmen kívül hagyja a város köztisztasági rendeletének előírásait. Az ilyen esetek miatt a szövetkezet a jövőben igényli a közterület felügyelet hatékony fellépését, illetve kéri az állampolgárok együttműködését és a mindenkire vonatkozó rendeletek betartását.

A Majsa-ÉpKert elnöke arról is tájékoztatott: mint vállalkozás, a lakosság szolgálatára állnak a zöldfelületek gondozására egész Kiskunmajsa területén.

A Majsa-ÉpKert elérhetőségei:
6120 Kiskunmajsa, Arany János utca 4.
Telefon: +36 20-275-1888, +36 20-244-5110, +36 20-385-9155
e-mail: majsaepkert@gmail.com

Forrás: KVT

További friss hírek