Zacherék Majsán, bedőlt üvegház, segítség a hiteleseknek

Megjelent a MajsaInfo legfrissebb száma! 

Nem csak a mindennapi függőségeinkről szóló előadása miatt volt emlékezetes Zacher Gábor majsai látogatása múlt héten – írja a MajsaInfo. Az ismert toxikológus a lapnak beszélt családja helyi érintettségéről is. Édesapja a városban volt orvos néhány évig, és egy politikai ügy miatt innen vitte el a hatóság. Hogy miért, az kiderül a hetilap legfrissebb számából.

A MajsaInfo értesülései szerint lett volna olyan befektető, aki 240 millió forintot áldozott volna arra, hogy megmentse a dugába dőlt kömpöci üvegházberuházást. Az egymilliárd forintos projekt korábbi gazdái ugyanis ennyivel tartoznak a kivitelezőknek. A mentési terv szépen hangzott ugyan, ám a számításba egy kis hiba csúszott. Részletek a majsai hetilap kedden reggel megjelenő számában.

„Szinte kivétel nélkül, minden egyes devizában eladósodott ember csalódott az elszámoló levél kézhezvétele után. Mondhatom úgy is, hogy ügyesen összezavartak mindenkit” – írja a MajsaInfo hasábjain Szalágyi Erzsébet. A majsai hölgy, aki pert nyert saját bankjával szemben, segít tisztábban látni azoknak, akik igyekeznek „megküzdeni” hiteleikkel és hitelezőikkel.

A tervezett 500 ezer helyett egymillió forintos keretösszeget határozott meg a majsai önkormányzat a járdaépítések támogatására erre az évre, miután a képviselők nem győztek egymásra licitálni a múlt heti testületi ülésen. A határozat értelmében térkövezni jobban megéri majd mint betonozni. Részletek a kedden reggel megjelenő MajsaInfoban.

A majsai hetilap megvásárolható az ismert árusítóhelyeken.

MajsaInfo/Fotó: Paskuj-archívum

További friss hírek