VV Zsu és a maffia, vasárnapi vásárlás, Bogi Amerikában

 

Nézzen bele a MajsaInfo e heti számába!

A maffiának is dolgozna, ha megfizetnék – nyilatkozta a MajsaInfónak Balog Zsuzsa, aki 63 napot töltött a Való Világ villában. VV Zsu, aki jelenleg egy majsai vendéglátóhelyen dolgozik, a majsai hetilapnak további tervei mellett arról is beszélt, hogy miként magyarázta meg kisfiának a kényes részleteket. Például azt, hogy ország-világ előtt meztelenkedett.

Március 15-től vasárnaponként nem tarthatnak nyitva az üzletek. A törvény szerint azonban vannak kivételek – a MajsaInfo legfrissebb számában éppen ezeket a boltokat gyűjtötte össze. Vagyis megtudhatjuk, hogy Kiskunmajsán hol vásárolhatunk majd be a hét utolsó napján.

cimlap

Bács-Kiskun megyében hét év alatt 63 milliárd forint településfejlesztési forrást hívhatnak le az önkormányzatok. A múlt héten ennek részleteiről egyeztetett Kiskunmajsán a megyei önkormányzat stábja a járási polgármesterekkel. A MajsaInfo ennek kapcsán Rideg Lászlót, a megyei közgyűlés elnökét kérdezte arról, hogy mire és hogyan használhatók fel ezek az uniós támogatások. A lapból az is kiderült, hogy mennyi pénz juthat Majsára ebből a forrásból.

Újabb győzelemmel hálálta meg a népes közönség támogatását a Kiskunmajsai SE férfi kézilabdacsapata. Szombaton a kis és a nagy Tigrisek is jobbak voltak a makói vendégeknél. A focistáknak és a női kéziseknek ezúttal sajnos nem jött össze a győzelem. A részletes tudósításokat a MajsaInfo közli kedden megjelenő legfrissebb számában.

A Majsainfo kedd reggeltől megvásárolható az ismert árusítóhelyeken.

MI

További friss hírek