Vujity Tvrtko Kiskunmajsán!

tvrtkoAz ismert riporter Csernobiltól Afrikán át Észak-Koreáig végigkalauzolja közönségét a világ legizgalmasabb térségein.  

Pokoli Történetek- Angyali Történetek, avagy két óra alatt a Föld körül Vujity Tvrtko – ez a címe a TV2 Pulitzer- emlékdíjas műsorvezető-riportere filmvetítéssel egybekötött közönségtalálkozójának. A rendezvény a művelődési házban lesz április 18-án, 19 órakor.

Tvrtko a MajsaInfo munkatársának tavaly őszi halasi előadása előtt azt nyilatkozta a kvázi egyszemélyes színházi előadásáról: 

“A legkegyetlenebb műfaj egyébként az előadás, hiszen a nézőt nem kell, hogy érdekelje, hogy tegnap milyen jó voltam Oroszlányban, vagy holnap milyen jó leszek a felvidéki Zselízen, ő ma estére váltott jegyet. Amikor felállok a színpadra, 40 másodperc udvarias taps fogad, de az a múltamnak szól. A következő 119 perc és 20 másodpercben kell elérnem, hogy a néző erősebbé váljon, kapjon inspirációt. Ha ez nem sikerül, kudarcot vallottam. Ezért számomra minden egyes előadás egy csúcstámadás a Mount Everesten.”

Izgalmas lesz.

SI

 

További friss hírek