VIDEÓ: Kitl hatalmas gólt lőtt a Debrecennek

 

Az alig 18 éves majsai tehetség már a harmadik gólját szerezte a szezonban.

A Debrecen győzni tudott Kecskeméten, a hazaiak ezzel elveszítették tavaszi veretlenségüket az OTP Bank Liga huszonharmadik fordulójának pénteki, nyitómérkőzésén. Majsai szempontból jó hír, hogy a hazaiak gólját Kitl Miklós szerezte.

Alább olvashatja az MTI tudósítását, illtve megnézheti az összefoglaló videót (Kitl gólja az 50. másodpercnél induló akcióból született).

OTP Bank Liga, 23. forduló: Kecskeméti TE – DVSC-TEVA 1-2 (1-1) Széktói Stadion, 2700 néző, v.: Erdős gólszerző: Kitl (15.), illetve Bódi (23.), Jovanovic (63.) Kecskeméti TE: Tujvel – Lovric, Karan, Skopljak, Laczkó – Radoja, Vukasovic, Kitl (Gréczi 71.) – Savic (Szivacski 76.) – Novák, Szalai (Fótyik 86.) Debrecen: Novakovic – Lázár, Brkovic, Mészáros, Korhut – Jovanovic (Tisza 95.), Varga – Bódi, Bouadla (Morozov 89.), Szakály – Balogh (Kulcsár 81.)

A Kecskemét kezdett határozottabban, ennek eredményeként egy szép támadás végén a fiatal Kitl a hálóba passzolt. Ezután is a Kecskemét vezetett veszélyesebb támadásokat, mégis egyenlített a Debrecen: egy szöglet után Bódi kilőtte a felső sarkot.

A második félidőben kiegyenlített játék folyt a pályán, de a vendégcsapat újabb gólt szerzett: egy szabálytalanul elvégzett szabadrúgást követően beadásból Jovanovic védhetetlenül fejelt Tujvel kapujába. A szabadrúgást Varga a játékvezető közeléből úgy végezte el, hogy mozgott a labda. A gól után is maradt a kiegyenlített mezőnyjáték, melyben a Debrecen meg tudta őrizni előnyét.

MajsaInfo/MTI

További friss hírek