Végső búcsú Pintér Józseftől – képekkel

pinter-t-1Szerény szertartás keretében búcsúztatták el tegnap délután a keceli temetőben Pintér Józsefet. A sikeres vállalkozót és mecénást több százan kísérték utolsó útjára.

Katolikus szertartás szerint vettek végső búcsút Pintér Józseftől családtagjai, ismerősei, barátai, üzlettársai, valamint a politikai élet neves szereplői. Mága Zoltán világhírű hegedűművész az Ave Maria dallamával búcsúzott. A Kecel jelképévé vált vállalkozó nekrológját Pál Attila színművész olvasta fel.

Mint elhangzott, a rendszerváltás hajnalán Pintér József vállalkozása volt 40 év után az első magánüzem hazánkban. Az általa alapított cég sikerét az elmúlt évtizedekben számos hazai, valamint nemzetközi díj és elismerés fémjelzi.

A neves cégvezető az utolsó napig dolgozott és unokáival közösen tervezte a jövőt. Pintér József gazdag életpályát maga mögött hagyva, 69 éves korában hunyt el.

Az önkormányzat nevében Haszilló Ferenc, Kecel polgármestere köszönt el az üzletembertől, kiemelve a város érdekében végzett munkásságát.

 

Forrás és további képek: Bogárzó Média
alfagsm_2

További friss hírek