Városi kitüntetések – A héten még bárki javaslatot tehet

 

Kiskunmajsa Város Önkormányzata Képviselő-testületének a Kiskunmajsa város díszpolgára, Kiskunmajsa városért, Kiskunmajsa Város Tiszteletbeli polgára, Kiskunmajsa sportjáért, Kiskunmajsa város közszolgálatáért címek adományozásáról szóló 8/2003. (III.17.) önkormányzati rendelete, a 2017. június 29. napján megtartott rendes képviselő-testületi ülésen módosításra került.

A fenti rendelet módosítása értelmében Kiskunmajsa város tiszteletbeli polgára címre javasolhatóak azon külföldi állampolgárok, akik Kiskunmajsa város érdekében kiemelkedően tevékenykednek.

A módosítás tartalmazza továbbá, hogy Kiskunmajsa város közszolgálatáért címre javasolható mindazon közfeladatot ellátó dolgozó, akik az ifjúság nevelésében, az oktatás területén, az egészségügyben, a közművelődés területén, a közigazgatásban, illetve egyéb közszolgálati területen végzett munkájuk során kiemelkedő teljesítményt nyújtottak.

Tájékoztatjuk a tisztelt javaslatot tevőket, hogy a korábban közzétett felhívás alkalmával benyújtott javaslatok a továbbiakban is fennmaradnak, azok a jelenlegi felhívás során érkező ajánlásokkal együtt kerülnek elbírálásra.

Ezúton kérjük a város polgárait és közösségeit, hogy a fenti két címre tett javaslataikat 2017. július 14-ig juttassák el a Kiskunmajsai Polgármesteri Hivatal titkárságára (Kiskunmajsa Fő u. 82.) levélben, vagy személyesen, illetve a titkarsag@kiskunmajsa.hu e-mail címre.

További friss hírek