Vannak csodák, a temetői szarka újra aktív, meglepő adótérkép

cl_19_2Ízelítő a MajsaInfo kedden reggel megjelenő ünnepi számából.

Csodák márpedig vannak! – írja a MajsaInfo kedden megjelenő ünnepi száma, amelyben hitről, szeretetről és sorsfordulatokról beszél a Menedékváros vezetője. Antal György jól menő asztalos vállalkozást hagyott hátra, hogy az elesetteken segítsen, és a sikert már nem a pénzben, hanem emberi sorsokban méri – mindezt egy isteni elhívás nyomán.

A lapban ezen kívül arról is olvashatnak, hogy a majsai kistérségben a nem túl fényes megyei átlagnál is kevesebben fizetnek be személyi jövedelemadót. A MajsaInfo munkatársa összegyűjtötte, hogy melyik településen mennyien adóznak, és meglepő eredményre jutott. Egy biztos: az SZJA-befizetők aránya mifelénk sem éri el az ötven százalékot. A részleteket megtalálják a hetilapban.

Még le sem zárult a nagy port kavart rendőrségi ügye, a majsai temetői szarka ismét a bűn útjára lépett. A 61 éves asszony ezúttal két tuját lopott. Lakossági bejelentés nyomán azonban a rendőrök lefülelték a majsai „repülős Gizit”. A zsaruk fogtak ezen kívül egy zsebtolvajt és egy karácsonyfákra szakosodott társaságot is. Továbbá megjelentek a városban a kerékkiszúrós autófosztogatók is.

A szokásokhoz híven a MajsaInfo közli a teremfoci bajnokság legfrissebb eredményeit, valamint a következő forduló menetrendjét.

A MajsaInfo legfrissebb száma kedd reggeltől vásárolható meg az ismert árusítóhelyeken.

cl_19

MajsaInfo

További friss hírek