Vádlott lett a Fő utcai szatír

birosag-jog1A Kiskunhalasi Járási Ügyészség szeméremsértés vétsége miatt vádat emelt egy 30 éves harkakötönyi férfi ellen, aki 2014. augusztus 31-én és szeptember 1-én Kiskunmajsán, egy üzlet kirakatában ittas állapotban meztelenül mutogatta magát és az arra sétálók előtt nyilvánosan önkielégítést végzett.

A vádlott 2014. augusztus 31-én, délután 5 óra körüli időben Kiskunmajsán, egy használaton kívüli üzletben meztelenül kiállt a kirakatba és a járdán elhaladó hölgynek elkezdte a nemi szervét mutogatni, majd nyilvánosan önkielégítést végzett.

A vádlott másnap ugyanitt folytatta szeméremsértő tettét: szeptember 1-én, a délutáni órákban az ittas férfi a kirakatból meztelenül leste a járókelőket, majd két arra elhaladó hölgynek ismét a nemi szervét mutogatta.

A rendőrök a cselekményt észlelő járókelők bejelentése alapján beazonosították az elkövetőt, majd 2014. szeptember 5-én Budapesten fogták el a magát mutogató férfit.

A szabadlábon védekező vádlottat a járási ügyészség folytatólagosan elkövetett szeméremsértés vétségével vádolja, bűnössége kérdésében a Kiskunhalasi Járásbíróság fog dönteni.

MajsaInfo

majsainfo

További friss hírek