Vacsi után már kezd a Punnany a SZAFT-on! 

SZAFT újHa szabadtéri bulira vágyik ne tervezzen más programot, október 3-án (pénteken) este Szankon a helye!

Egy napos lesz az idén a Szanki Amatőrzenekari Fesztivál és Találkozó, ahol lesznek válogatott amatőr zenekarok, élőben zenélő Punnany Massif, jubiláló Animal Cannibals, Hősök és Brains a nagyszínpadon, plusz a Tesis Bulikról ismert DJ Lennard.  Fellép továbbá DJ Andro, az elektronikus zenét játszó DJ Habus és a kis sátorban DJ Dominik, aki egész este a régmúlt zenéit és feldolgozásait játssza a retro zenét kedvelőknek. A kapunál akár a 18 és 18+-os táblát is kitehetnék, hogy mindenki jól lássa, a szervezők nem csak a fiataloknak szánták a programot, hanem a fiatalos ’40-esek is jót bulizhatnak péntek este a Bányászparkban.
SZAFT új
A szervezők gondoskodtak a már jól bevált buszjáratról oda-vissza, büféről az éhezőknek, forralt borról és hőgombáról pedig a didergőknek. “Reméljük, hogy a  mentőszolgálatnak és biztonságiaknak az idén sem lesz dolguk” – mondta el lapunknak Mára Krisztián főszervező.
Kapunyitás 17 órakor, buszjáratok 18, 19 és 20 órakor indulnak Kiskunfélegyházáról és Kiskunmajsáról, hajnalban pedig vissza is szállítják a vendégeket.
majsainfo
MajsaInfo
További friss hírek