Ünnep az Arénában: felavatták a bajnokot + FOTÓK

 

A Tigrisek mellett az U13-as lányok és az U14-es fiúk is örülhettek.

A Szank-Csólyospálos labdarúgó rangadó érezhetően sok nézőt szívott el a majsai kézilabda délutánról, a hangulatra azonban nem lehetett panasz. (A Szank egyébként simán nyert 3-0-ra, ezzel el is dőlt a bajnoki cím sorsa…)

A Vadmacskáknak sajnos nem sikerült a bravúr, a listavezető halasi KB Autoteam már a szünetben 15-11-re vezetett, a vége pedig 28-25 lett oda.

A Tigriseknek sokkal könnyebb dolguk volt: veretlen bajnokként fogadták a sereghajtó Paksot. Bár egy osztálynyi különbség van a két csapat között, Molnár Zsolt srácai kissé demotiváltan léptek pályára, így “csak” 19-12-re mentek a szünetben. A vége 38-23 lett, de talán nem sértődik meg senki, ha azt írjuk, ennek a meccsnek “mérsékelt” volt a sportértéke.

Ünneplésből azonban nem volt hiány, hiszen a szünetben az U13-as lányok átvehették a Badó László régió középső házában elért második helyezésért járó ezüstérmeket; az U14-es fiúk pedig az ugyanitt elért első helyért járó aranyérmeket. A díjakat Ábrahám-Fúrús András polgármester adta át a játékosoknak. A lányok egyébként bejutottak az országos diákolimpia elődöntőjébe is.

A meccs végén következtek a Tigrisek: bár már több hete eldőlt, hogy megyei bajnokok lettek, az érmeket és a kupát most vehették át – szintén a polgármestertől. Majd következett a megérdemelt ünneplés…

 

GRATULÁLUNK!

MI

További friss hírek