Új vízszolgáltató jöhet, esős majális, vita a roma parkról

 

Megjelent a MajsaInfo legfrissebb száma, nézzen bele!

Drága és hosszadalmas kivitelezés, karbantartási munkák kiszámlázása – ilyen és hasonló panaszok miatt az év végével felmondaná a jelenlegi víziközmű szolgáltatóval kötött üzemeltetői szerződését Kiskunmajsa, és átpártolna a Kiskunvíz Kft-hez – írja legfrissebb számában a MajsaInfo.

A majsai hetilap beszámol a második alkalommal megrendezett Retro Majálisról is. Bár az eső közbeszólt, a tömeges érdeklődés mutatja: van igény a közösségi élményekre – írja a kedden megjelenő újság.

Vita kerekedett az önkormányzati támogatással épülő roma szabadidőpark körül a majsai képviselő-testületi ülésen – tudósít a MajsaInfo. A nézeteltérések az üzemeltetés körül alakultak ki, úgyhogy egyelőre még nem kötnek szerződést a roma önkormányzattal.

clap

A maminbaba Majsán is hódít – írja a majsai hetilap. Országszerte egyre nagyobb népszerűségnek örvend a várandós és a kisgyermekes anyukák körében egy különleges baba-mama tánc. A lapnak Rádóczi Zoltánné Sipos Ágnes maminbaba oktató nyilatkozott.

A MajsaInfo ezen kívül összegyűjtötte azokat a majsai civil szervezeteket és helyben képviselettel rendelkező egyházakat, amelyeknek fel lehet ajánlani az adónk egy plusz egy százalékát. Az összeállításban a felajánláshoz útmutatót is közöl az újság.

A MajsaInfo megvásárolható az ismert árusítóhelyeken.

További friss hírek