Új vízszolgáltató a térségben

vízElvileg nem fog változást tapasztalni. Ha mégis, itt elolvashatja, mit tehet. 

Az ALFÖLDVÍZ Zrt. további 12 településen, köztük Kiskunmajsán kezdi meg a szolgáltatást január elsejétől – írja közleményében a vízszolgáltató cég. Miután a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal jóváhagyta a benyújtott üzemeltetési szerződéseket a társaság lett a vízszolgáltató Baks, Balástya, Balotaszállás, Csólyospálos, Dóc, Kiskunmajsa, Kömpöc, Ópusztaszer, Pusztaszer, Szank, Szatymaz és Zsana településeken. Mint közleményükben hangsúlyozzák, ezzel az ALFÖLDVÍZ Zrt. immár három megyében 129 településen folytatja magas szintű szolgáltatását.

A MEKH által kibocsátott jóváhagyó határozatok alapján az ALFÖLDVÍZ Zrt. a helyi víziközmű-hálózatok üzemeltetését 2015. január elsejétől látja el a fent felsorolt településeken. A szolgáltatás átvételének előkészítése megkezdődött.

A felhasználók a legfontosabb információkról a cég által kiküldött tájékoztató levélből értesülhettek, további ügyfélszolgálati kérdéseikre pedig addig helyi tarifával hívható 06 40 922 334-es ügyfélszolgálati hívószámon, vagy a www.alfoldviz.hu weboldalon kaphatnak választ.

Mint hangsúlyozzák, január elsejétől a műszaki hibákat a 06 80 922 333-as műszaki hibabejelentő hívószámon lehet jelezni.

„A jelenleg szolgáltatást végző víziközmű társasággal közösen azon dolgozunk, hogy az átadás-átvétel során a felhasználók a szolgáltatás folyamatosságában ne tapasztaljanak változást” – zárul a közlemény.

MajsaInfo

További friss hírek