Tragikus ütközés, szörnyethalt a vétlen sofőr – videó

 

Halálos baleset történt délelőtt Kiskunhalas és Kiskunmajsa között. Egy 55 éves férfi a helyszínen életét vesztette.

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint, 10 óra 22 perckor az 5402-es számú út 35-ös kilométerszelvénye közelében egy kamion és egy Ford Transit kisteherautó összeütközött. A balesetben a vétlen tehergépkocsi sofőrje súlyosan megsérült. Az 55 éves majsai férfit már nem tudták újraéleszteni.

Mint megtudtuk, a helyszínre perceken belül megérkeztek a mentők, majd a tűzoltók, akik kiszabadították a a roncsba szorult sofőrt. Eközben mentőhelikopter is érkezett a helyszínre. A mentők megpróbálták a sérültet újraéleszteni, de már csak a halál beálltát tudták megállapítani.

A frontális ütközés oka helyszíni információink szerint feltehetően a követési távolság be nem tartása volt. Szemtanúk elmondták: két kamion haladt Kiskunmajsa irányába, amikor az elöl haladó egy kerékpáros előzésbe kezdett, majd amikor észlelte szemből a forgalmat, fékezett és visszatért sávjába.

Ekkor rohant bele hátulról egy kisbéri férfi által vezetett másik kamion, amely az ütközés következtében áttért a szemközti sávba, és ott frontálisan ütközött a szabályosan haladó kisteherautóval. A helyszínelés idejére teljes útzár van érvényben, a forgalmat elterelik a rendőrök. A baleset körülményeit még vizsgálja a rendőrség.

HI/MI

További friss hírek