Tragédia: elhunyt a Bács-Kiskun megyei gólkirály

 

Csütörtök este autóbalesetben életét vesztette Szöllősi Tamás a Kecel FC labdarúgója, Bács-Kiskun megye regnáló gólkirálya.

Tegnap estre Baja külterületén eddig tisztázatlan körülmények között egy személygépkocsi letért az úttestről és az árokba csapódott. A jármű vezetője, Szöllősi Tamás a baleset következtében olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette, hiába próbálták újraéleszteni.

A bácsbokodi fiatalember pályafutása során többek közt megfordult Madarason, a Bajai LSE-ben, Siófokon. Tavaly a Híd SC-ben szerepelve toronymagasan szerezte meg a megyei I.osztály gólkirályi címét 36 találattal.

A szezon végeztével Vanó Sándor edzőt követve Kecelre igazolt, és 11 mérkőzésen szerzett 19 találatával most is 9 gól előnnyel vezeti a góllövő listát, nem mellesleg a kupában is 2 meccsen 7-szer volt eredményes. Pályafutása során 221 mérkőzésén összesen 254 gólt szerzett. Több magasabb osztályú klub is figyelte, akik a tavaszi szezonra már szerették volna leigazolni. Most is meghívást kapott volna a megyei válogatottba, mint ahogy az előző évben is.

Tavaly áprilisban egyébként a Majsának is rúgott egy szépségdíjas gólt:

bacskiskunfoci.hu

grape_256_2

 

További friss hírek