Tömeges baleset a sűrű ködben: hat jármű ütközött össze – KÉPEK!

 

Az 55-ős főúton ütközött teherautónak egy pénzszállító, majd abba belerohant egy menetrend szerint közlekedő autóbusz. A helyszínelés közben történt egy újabb baleset, az útlezárást biztosító rendőrautó mögött rohant egymásba másik három jármű.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerin ma reggel 7 óra 23 perckor az 55-ös számú főúton egy tehergépkocsi, egy pénzszállító autó és egy menetrend szerint közlekedő busz eddig tisztázatlan körülmények között összeütközött. Az eset a kisszállási körforgalomnál lévő vasúti átjáró előtt történt.

Az elsődleges információk szerint a balesetben megsérült a pénzszállító sofőrje, őt kórházba szállították. A hatalmas ködben alig pár méter a látótávolság, ez okozta a következő balesetet is, az útlezárást biztosító rendőrautó mögött rohant egymásba másik három jármű.

grape_256_2

 

Az előző balesetben részes menetrend szerinti autóbusz mögött állt a rendőrautó, amit későn vett észre egy román rendszámú terepjáró, és vészfékezett. Ekkor rohant bele hátulról egy kisteherautó, abba pedig egy Rover személyautó, amely totálkárosra tört.

Az első balesethez 10 óra előtt érkeztek az autómentők, a pénzszállítót és a buszt is úgy kell elszállítani. A második balesetben is két jármű vár elszállításra. Ők rendőri intézkedést nem kértek. Ebben az ütközésben személyi sérülés nem történt. Nem sokkal ezelőtt A rendőrök befejezték a helyszínelést, feloldották a forgalomkorlátozást, a főút ismét teljes szélességében járható.

Halasinfo

További friss hírek