Több mint 12 ezer jégkrémet oszt szét a Rotary

A halasi kórháznak, térségbeli szociális intézményeknek, sőt, az iskolát jövő héten megkezdő kisiskolásoknak is jut a hatalmas mennyiségű jégkrémadományból.

„Szeretnénk egy kis boldogságot okozni, legalább egy jégkrém erejéig” – mondta a MajsaInfónak Kakas Szabolcs, a Kiskunhalasi Rotary Club titkára, miközben a Snickers jégkrémeket adták át Vincze Istvánnak, a Kiskunmajsai Orgona Református Egyesített Szociális Intézmény lelkészének. Az intézmény összesen 40 doboz – csaknem ezer darab – jégkrémet kapott, ebből jut a majsai és a szanki idősek otthonába is.

Mint megtudtuk: a mintegy 4 millió forint értékű adományt Valló Tamás, a Bestar Hungary Kft. ügyvezetője ajánlotta fel a Rotary Magyarország tagjaként, és a Rotary Club Kiskunhalas vállalta annak szétosztását. A szállításban és a szakszerű tárolásban Szabó Sándor, a BD Trader Kft. ügyvezetője nyújtott segítséget.

Mint Kakas Szabolcs elmondta, a Kiskunhalasi Semmelweis kórház 6000 darab jégkrémet kapott, 2400 darab jutott a Bárka Integrált Szociális Intézménynek, valamint csaknem 300 darab a zsanai Nyugalom Idősek Otthonának.

Ezzel még nem fogyott el az ajándékédesség, így a Rotary vállalta, hogy a jövő heti iskolakezdés apropóján a halasi és környékbeli kisiskolásoknak, illetve az iskolák dolgozóinak is juttat belőle.

 

További friss hírek