Teltházra számítanak a fürdők az ünnepek alatt

275-elmenyfurdo19

Már nemcsak a szilvesztert, hanem a szentestét és karácsony napjait is egyre többen töltik valamelyik fürdőben, vagy wellness szállóban. Van, ahol már hetekkel ezelőtt beteltek a helyek. A nagy forgalom a Széchenyi Pihenőkártya terjedésének is köszönhető.

A kéthetes téli szünetben kiemelkedő forgalomra számítanak a Gyulai Várfürdőben is, ahová nemcsak Magyarországról várnak vendégeket. A fürdőben már ezen a hévégén is érezhető az ünnep hatása, külföldről főleg Romániából érkeznek családok.

Zalakaroson az utóbbi évek legnagyobb év végi forgalmára számítanak. Van olyan szálloda, amelyben már három hete lefoglalták az összes szobát szentestére. Virághné Bálint Mária, az Aphrodité-Vénusz Hotel igazgatója az M1 Híradónak azt mondta: eddig ez nem volt jellemző, általában csak 25-étől jöttek a vendégek.

Az országban egyre több szálloda kínál olyan turisztikai lehetőségeket, amelyek a téli időszakban is biztosítják a megfelelő időtöltést – mondta a Magyar Fürdőszövetség főtitkára. Juhász Szabolcs szerint a hazai vendégek számát növeli az is, hogy egyre többen fizethetnek SZÉP Kártyával.

A főtitkár szerint a Széchenyi Pihenőkártya ösztönző hatása mellett az üzemanyag árának jelentős csökkenése is szerepet játszhat az év végi forgalom növekedésében.

A kiskunmajsai Jonathermal sem tart szünetet az ünnepek alatt. December 24-én 09:00 és 15:00, december 25-től 30-ig pedig 09:00 és 19:00 között várják a fürdőzőket. Sőt, 26-án, 27-én és 30-án 19:30-tól éjfélig lehet mártózni az éjszakai fürdőzés kedvelőinek. 31-én 09:00 és 17:00között csobbanhatunk, január 1-jén pedig 09:00-től 19:00-ig.

orientpress.hu

További friss hírek