Tegyünk együtt ismét útjaink tisztaságáért!

unnamedA „Szeretem Csólyospálost Mozgalom” összefogva Csólyospálos Község Önkormányzatával immár sokadik alkalommal rendezi meg szemétgyűjtési akcióját.

Szombaton (2014. október 11-én) ismét megtisztítjuk a hulladéktól a Kiskunmajsát Szegeddel összekötő, településünk közigazgatási területén áthaladó út menti (közel 10 kilométeres) szakaszt. Természetesen a Csólyospálos-Kömpöc átkötőt sem hanyagoljuk el.

Szemétgyűjtési akciónk célja elsősorban az, hogy minden generációnak felhívjuk a figyelmet a környezet óvásának fontosságára. Bízunk abban, hogy akik egyszer részt vesznek a szemétgyűjtésben, azok maguk biztosan nem válnak ismét notórius szemetelővé.

A korábbi hagyományoknak megfelelően tehát, október 11-én, szombaton reggel ismét kivonulunk az utakra és összeszedjük a – szerintünk – helytelenül gondolkodók által, felelőtlenül eldobált hulladékot. (Gyülekező az önkormányzat hivatala melletti parkolóban reggel 8 órakor.)

Várjuk tehát azoknak a helyi lakosoknak a jelentkezését, akik csatlakozni kívánnak az akcióhoz. Áldozzunk néhány órát környezetünk tisztaságáért!

Szeretem Csólyospálost Mozgalom

Csólyospálos Község Önkormányzata

(A kép illusztráció, szerencsére nem Csólyospáloson készült, de nekünk is résen kell lennünk, mert nálunk is van teendő bőven.)

Á. Fúrús János

További friss hírek