Tavaszi zöldjáratok Kiskunmajsán

kép: KVT
A járványügyi veszélyhelyzetben elrendelt kormányzati intézkedéseknek megfelelően, ügyfélszolgálati irodáink 2021. március 8. és március 22. között zárva tartanak – közölte az FBH-NP Nonprofit Kft. “Társaságunk minden más tevékenysége és szolgáltatása zavartalanul zajlik (hulladékudvar, egyéb hulladék átvételi pontok, házhoz menő gyűjtés, lomtalanítás, zöldhulladék gyűjtés, konténeres hulladékszállítás).
Társaságunk a szükséges intézkedéseket a járványhelyzet alakulásának megfelelően és a központi intézkedések figyelembevételével hozza meg a közszolgáltatás biztonságos ellátása érdekében.
Amennyiben a járványhelyzet tömeges megbetegedéseket eredményez a közszolgáltatás ellátását biztosító humán erőforrás körében, úgy Társaságunk az alapvető közszolgáltatás ellátását helyezi előtérbe.” – fogalmaztak a közleményben.
Kiskunmajsán az FBH-NP Kft. zöldjáratai a következő időpontokban végzik el az előírásszerűen kihelyezett zöldhulladék ingyenes elszállítását: 2021. március 15-19. és 2021. április 12-16.
Az FBH-NP Kft.elérhetőségei:
Postacím: 6521 Vaskút, 0551/2 hrsz
Tel.: + 36-79/524-821
E-mail: fbhnpkft@fbhnpkft.hu
Forrás: KVT
További friss hírek