Szombaton irány az Aréna! Kezdődik a kézidöntő!

 

A Tigrisek a bajnoki címért, a Vadmacskák a bronzért küzdenek. Ráadásul a bevétellel a majsai önkéntes tűzoltókat támogatják. A megyei kézilabda bajnokság lebonyolításában történt változások miatt az idei évtől az alapszakaszt követően a végső helyezések oda-visszavágós rájátszásban dőlnek el. A Kiskunmajsai KC férfi és női alakulata is most szombaton játssza a kétfordulós döntő első mérkőzését – mégpedig idehaza.

A Tigrisek a bajnoki címért küzdenek az izsáki KIKI SKFT-vel, a Vadmacskák pedig a Kalocsával mérkőznek a bronzéremért. Mondani sem kell: az első mérkőzés eredménye meghatározó lesz a végeredmény tekintetében, ezért most minden eddiginél nagyobb szükség van a helyi közönség támogatására.

A Tigrisek számára ráadásul azért is fontos a bajnoki cím sorsa, mert fel szeretnének jutni az NBII-ben – mint ahogy az izsákiak is…

A Kiskunmajsai KC ezért minden sportbarátot szeretettel vár szombaton 16 órától az Arénában!

A részvétellel nem csak a majsai kézilabdát támogatják nézők: a különleges kézilabdaünnep teljes bevételét a Kiskunmajsa Önkéntes Tűzoltó Egyesület számára ajánlják fel a a szervezők az eszközpark javítása céljából.

Szóval szombaton irány az Aréna! Hajrá Majsa!

MI

További friss hírek