Szóljon bele! Készül a városfejlesztési stratégia

Egy kérdőív kitöltésére kéri a városvezetés a majsai lakosokat. A válaszokat a városfejlesztési stratégiához használják.

Mi a legnagyobb érték a településen? Melyek a legnagyobb problémák? Mit tenne ezek megoldása érdekében? Ilyen és ehhez hasonló kérdésekre vár választ a majsai önkormányzat, amely az ország többi járási központjához hasonlóan 2015. első félévében dolgozza ki Integrált Településfejlesztési Stratégiáját a Belügyminisztérium támogatásával.

A civil és gazdasági szereplőkkel, valamint lakossággal szorosan együttműködve több lépcsős párbeszéd során kerül meghatározásra és kidolgozásra a város középtávú stratégiája. Ennek egyik eleme az a kérdőív, amelyen keresztül most minden majsai polgár elmondhatja a véleményét. (A kérdőívet terjedelmi okokból itt nem mellékeljük, de a www.majsai.info oldalon megtalálható).

A városvezetés azt kéri, hogy a kitöltött kérdőíveket március 2-áig juttassák el az incike@kiskunmajsa.hu e-mail címre, illetve kinyomtatva leadható Kiskunmajsai Polgármesteri Hivatal 10. sz. irodájában.

A témában kiadott közlemény szerint a a stratégiai dokumentum kidolgozását a Belügyminisztérium által lefolytatott közbeszerzési eljárás eredményeként a Dél-Alföldi régióban, így Kiskunmajsán is a TRENECON COWI Tanácsadó és Tervező Kft. és a Mapi Magyar Fejlesztési Iroda Zrt. segíti.

A KÉRDŐÍVET ITT TALÁLJA!

MI

További friss hírek