Szoknyát és édességet vett a rabolt pénzből

Őrizetbe vették a rendőrök azt a 17 éves lányt, aki egy 80 éves asszonyt rabolt ki.

A Kiskunhalasi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást egy 17 éves kiskunmajsai nővel szemben.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a fiatal 2014. szeptember 2-án 7 órakor, társával – akit még keres a rendőrség – leszólított egy boltból hazafelé tartó helyi asszonyt a háza előtt azzal, hogy elromlott a kerékpárja. Amíg a néni segíteni próbált, fellökték, majd kivették a kosarából a pénztárcáját és ismeretlen helyre távoztak.

A kiskunmajsai rendőrök azonnal megkezdték az ismeretlen elkövetők felkutatását és beazonosítását.  A beszerzett adatok alapján a rendőrség látókörébe került egy 17 éves lány, akit a bejelentéstől számított 2 órán belül az otthonában elfogtak az egyenruhások.

A fiatal gyanúsítotti kihallgatásakor beismerte a bűncselekmény elkövetését. Elmondta, hogy a rabolt pénzből csokoládét és szoknyát vásárolt magának. A nőt őrizetbe vették a rendőrök és kezdeményezték előzetes letartóztatásának elrendelését.

police.hu

További friss hírek