„Színes” mérkőzésen vertük a bronzérmest

fociKilenc sárgalap és négy piros született a Tompa elleni mérkőzésen.

Tegnap (szombaton) délután a megyei elsőosztályú labdarúgó-bajnokság bronzérmese, a Tompa SE látogatott Kiskunmajsára. A hazaiak már a 8. percben vezetést szereztek Mihalkó révén, és az előnyt Varga Tibor növelte a 20. percben.

A 37. percben aztán Répást a második sárgája után kiállította a játékvezető. Három percre rá a vendégek szépítettek, így 2-1-es állásnál vonultak pihenőre a felek.

Az első félidő történéseihez tartozik még, hogy a 41. percben Huszka Antalt Batik Gergő váltotta a kapuban. Huszkának ez volt a búcsúmeccse: a kiváló hálóőr 1993 óta 21 éven keresztül játszott a Majsa csapatában.

A második játékrészben szinte végig emberhátrányban játszottak a hazaiak. Ennek ellenére az 51. percben Mihalkó révén 3-1-re módosult az állás. A meccs vége felé közeledve felforrósodott a hangulat. Előbb a Tompa szépített a 87. percben, majd tőlük is kiállítottak egy játékost. A 90. percben Nyerges biztosította be a majsai győzelmet, de közben a hazaiaktól Csikóst, valamint egy vendégjátékost is kiállítottak.

Összességében jobb volt a Majsa, annak ellenére, hogy egy félidőn keresztül emberhátrányban játszott.

Az ifik 14-0-ra verték a Tompát.

alfagsm_2

MajsaInfo

További friss hírek