Szikora Melinda eligazol a Fraditól

A kiskunmajsai kötődésű kézikapus a Fecbookon jelentette be a hírt.

“Eljott hat az ido hogy megosszam veletek, a kovetkezo szezonban Nem folytatom palyafutasom a Ferencvarosnal! Nagyon szep dolgokat eltem meg a fradis eveim soran de ugy erzem megerett most szamomra a valtas. Kulonos koszonettel tartozom a szurkoloknak, szerencses mondhatom magam hogy egy ilyen fantasztikus kozonseg elott jatszhattam hosszu eveken at! Minden egyes merkozesen mikor palyara leptem buszken viseltem a Fradi cimeres mezt, es ezt nem lesz maskepp a szezon hatralevo reszeben sem.”

Melinda a Siófokban folytatja majd pályafutását, hasonlóan a zöld-fehérek irányító-átlövőjéhez, Nerea Pena-hoz. 

Az ügyben a Fradi is adott ki közelményt. “A Ferencváros női kézilabdacsapatának jövő évi keretével kapcsolatban az előző hónapokban a szerződést hosszabbító, illetve ide igazoló játékosokról számolhattunk be, ezúttal viszont távozókról adunk hírt. Eldőlt ugyanis, hogy Szikora Melinda és Nerea Pena 2019 nyarától nem a Ferencvárosban folytatja pályafutását” – írják.

„A Ferencváros elmúlt éveit meghatározó játékosokról van szó, akiket szerettünk volna megtartani, de ők sajnos nem fogadták el az ajánlatainkat – mondta Bognár László, a kézilabda szakosztály ügyvezető igazgatója. – Sajnálom mindkettejük döntését, köszönjük az itt töltött éveket és a további pályafutásukhoz sok sikert kívánunk.”

Szikora Melinda 2013, míg Nerea Pena 2012 óta erősítette a Ferencvárost.

További friss hírek