Szikora Gyula és Marcell vitték a pálmát

dobogo1Ezen a héten a Sörfürdővel kapcsolatos hírek és a sikeres „majsai” énekes érdekelték legjobban olvasóinkat. Ha lemaradt, most pótolhat.

Alig tudok megszólalni! Én még ennyire büszke nem voltam senkire! Isten vagy Marcell!” – írta kommentjében egy olvasónk a Besír Marcellről szóló cikkünkre reagálva, másvalaki pedig úgy fogalmazott: „Gratulálok Majsáról!”. Mint megírtuk, a Majsáról elszármazott Besír-famíla sarja bejutott a The Voice Kids tehetségkutató németországi showjába. A srácnak valóban kiváló hangja van, erről is meggyőződhet itt

Ezt a cikket osztották meg az oldalunkról legtöbben ezen a héten, de nem ez volt a legolvasottabb. Talán nem meglepő, hogy a fürdőrendezvények elmaradásáról szóló hírünkre kattintottak legtöbben, a harmadik helyen pedig a fellépők lemondásáról szóló anyagunk áll.

Erre a témára reagáltak a legtöbben. „Én ezen nem csodálkozom. Abszolút igaza van” – írta valaki Szikora Gyulát támogatva abban, hogy visszamondta a Sörfürdő Fesztivált a telekadó miatt. Más szerint viszont „aprópénz ez a Gyulának”. Volt aki az üdülőtulajdonosokat féltette, mondván, rajtuk csapódik le, ha elmaradnak a rendezvények, és olyan kommentelő is akadt, aki szerint a fürdő imázsát a vezérigazgató egy „egy pillanat alatt elherdálta”.

Megszólalt egy közszereplő is: Fogl András alpolgármester Faludi Tamás polgármestert tette helyre annak kapcsán, hogy ismét felajánlotta a 3,5 millió forintot a Sörfürdő Fesztiválra. „Csak a pontosítás végett! A polgármesternek – testületi felhatalmazás nélkül – nincs joga az önkormányzat vagyonából “felajánlásokat” tennie. A polgármester egyébként maga vonta vissza az erre vonatkozó javaslatát a legutóbbi testületi ülésen” – írta.

Az ügy lényegét talán az a hozzászóló fogalmazta meg, aki így írt (betűhíven közöljük): „Aztán majd Gyula is , meg az önkormányzat is elesik jó pár millió bevételtől ! Jó kitoltak egymással … no , meg az esetleg , majd máshová elszokó fürdővendégekkel !… mert választék az van már dögivel ! Gratula Jonathermál , gratula Majsai Önkormányzat ! Így kell egy évek kemény munkájával megszerzett pozíciót egy szempillantás alatt szétqrni !

A népszerű cikkek között volt egyébként a Vujity Tvrtko előadását beharangozó hírünk és a NAV-feketelistára felkerült majsaiakról szóló cikk.

Köszönjük a figyelmet, továbbra is bátran osszák meg cikkeinket, és kommenteljenek. A témajavaslatokat, olvasói híreket, fotókat ide várjuk: hir@majsainfo.hu.

SI

További friss hírek