SZEMÉTSZÁLLÍTÁS: KÉSNEK A SZÁMLÁK

 

A FBH-NP Közszolgáltató Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság a következő levelet juttatta el a majsai önkormányzathoz, amiben jelzik, hogy technikai problémák miatt, késve érkeznek a 2. negyedévi számlák a lakossághoz.
Az alábbiakban közöljük a cég levelét:

„Mint az Önök előtt is bizonyára ismert a hulladékról szóló 2012. évi CLXXXV. törvény módosításával folytatódott a hulladékgazdálkodási közszolgáltatás átszervezése. Legfontosabb lépésként meghatározásra került az állami hulladékgazdálkodási közfeladat és ennek következtében elkezdődött az állam szerepvállalása a tevékenységek megszervezésében. Megalapításra került a Nemzeti Hulladékgazdálkodási Koordináló és Vagyonkezelő Zrt. (NHKV Zrt.) mely feladatául az állami szerepkör gyakorlati végrehajtását kapta, így a közszolgáltatási díjak beszedését, kintlévőségek kezelését is.


Az átszervezés során a hosszas egyeztetések után újonnan felállított rendszerben került sor a számlázásra. A 2016. 2. negyedévi számlák elkészítése és megküldése a korábban megszokottól később történik meg a napokban.
Ezúton tájékoztatni kívánjuk Önöket, hogy a 2016.04.01.-.2016.06.30. időszakra kiállított számlákat a lakosság a fizetési határidő lejártát követően fogja megkapni az új rendszer felállításából eredő technikai problémákból kifolyólag. Ezáltal a számlák fizetési határideje a kézhezvételtől számított 15 nap, függetlenül a számlán feltüntetett fizetési határidőtől.


A fenti okok miatt késedelmi kamat, illetőleg járulékos költségek felszámítására a módosított fizetési határidőt kell figyelembe venni.
Az okozott kellemetlenségekért elnézésüket kérjük.


Tisztelettel: Agatics Roland – ügyvezető igazgató”

Kiskunmajsa Város Facebook oldal

További friss hírek