Szank után Magyarországot is meghódíthatja Zsanett

zsani1Vasárnap választja az ország Magyarország Szépét a köztelevízió csatornáin. Térségbeli szépség is az esélyesek között. 

Az M1-en és Duna World-n vasárnap 20:20-tól 16 hölgy kápráztatja el a nézőket a szépségével, akik közül a győztes képviseli majd hazánkat a Miss World londoni versenyén.

Sokak már hallották a kiskunfélegyházi Tímár Zsanett nevét, aki nagy esélyes a koronára. A 17 éves lány már több térségi szépségkirálynő választáson ért el kiemelkedő helyezést, mint például a tavalyi szanki Méz- és Meggyfesztiválon. Zsanett követi nővére, Tímár Brigitta útját – aki Miss Intercontinental címet kapta – a korona felé, aki egyben példaképe és mentora.

Másfél hete 20 lány költözött be a felkészítő táborba, de a különböző megmérettetésen 4 lánytól búcsút vettek. A félegyházi lány a táborban a MISS BIKINI 3. helyezést kapta. Sokak bizakodnak sikerében és támogatják a lányt.

Ha Önt is megfogta a mosolya szavazatával erősítse Zsanett szavazótáborát, hogy a közönségdíj szalagját Ő kapja. Nem kell mást tenni, mint a +36 20/30/70 44-22-999 alapdíjas telefonszámra elküldeni a kódját, ami a 14-es.

zsani2

 

MajsaInfo/Bornemissza Péter

További friss hírek