Spóroljon tízezreket minőségi nyílászárókkal!

 

Egy átlagos háztartás rezsiköltségeinek 40-60 százalékát a fűtésköltség teszi ki. Vagyis a jó hőszigeteléssel jelentős összegeket lehet megtakarítani. Itt az ideje kicserélni a nyílászárókat!

„A családok többsége már rájött arra, hogy a házuk, lakásuk hőszigetelését érdemes feljavítani, ám sokan még mindig úgy gondolják, hogy a nyílászárókat elég csak felújítani, jobb gumiszigeteléssel ellátni. Ez azonban távolról sincs így” – mondta lapunknak Bodó Róbert, a nyílászárók forgalmazásával, beépítésével és árnyékolástechnikával foglalkozó BodóRoló ügyvezetője. Hozzátette: a minőségi – de még elérhető árú – új műanyag nyílászárók beépítésével 20-30 százalékkal csökkenthetők a fűtési költségek, hiszen ezek hőátbocsátási tényezője sokkal kedvezőbb, mint az elavult technológiák esetében. Ráadásul használatukkal jelentősen kiszűrhető a zajártalom is. Mindehhez azonban a részletekre is oda kell figyelnünk.

bodóroló2
Kattintson a nagyobb méretért!

„Fontos, hogy legalább 5 légkamrás ablakokat építsünk be, és arra is ügyeljünk, hogy az üveglapok között argon, vagy kripton gáz legyen, illetve a vasalat rendelkezzen rés-szellőzési funkcióval. Sok bosszúságtól megkímélhetjük magunkat, ha nem házilag próbáljuk beépíteni az ablakokat, hanem megfelelő képesítéssel rendelkező szakembertől kérünk tanácsot már a vásárlást megelőzően, és rá bízzuk a beépítést, valamint a szükséges beállításokat is” – mondta Bodó Róbert, aki hozzátette: a munkálatok nem igényelnek sok időt, akár egy családi ház nyílászáróit is egy nap alatt ki lehet cserélni.

A szakember hangsúlyozta: általában 4-5 év alatt megtérül az új nyílászárókra szánt összeg, ami egyúttal növeli az ingatlanunk értékét is. A beruházást követően nem csak a télen lesz melegebb a lakásunk, hanem nyáron is kevesebbet kell költenünk légkondicionálásra. Különösen, ha otthonunk árnyékolására is gondolunk.

Bodó Roló Árnyékolástechnika

Telefon: 06/30/6091-776

bodoroloinfo@gmail.com

www.bodorolo.hu

(x)

További friss hírek