Sokat fizet? Megmondjuk, mennyivel lehet csökkenteni a telefonszámláját

Portrait of happy young woman with glasses looking at cellphone

Az előfizetők jelentős része jóval többet fizet a mobilhasználatért, mint kellene. A kiskunmajsai Silvertel Kft. munkatársai szívesen segítenek a csökkentésben.

„Akár évi 60-70 ezer forintot is megspórolhatunk az ügyfeleink számára, úgy, hogy nem kell megváltoztatniuk a telefonszámukat” – mondta el a MajsaInfónak Gál Csaba, a Silvertel Kft. ügyvezetője. A szolgáltatókkal kötött szerződésük alapján ugyanis lehetőségük van úgynevezett flottákat létrehozni, így csökkenteni az előfizetések költségeit. Gál Csaba hozzátette: minden adminisztratív tennivalóban segítenek kiskunmajsai irodájukban.

Ha például 10 ezer forintnál többet fizet havonta a mobilhasználatért, akkor a számla összege akár meg is felezhető, hiszen a Silvertel korlátlan beszélgetést tartalmazó csomagja már 5600 forinttól elérhető. (A csomagárak egyébként 2400 forintttól kezdődnek nagyon kedvező percdíjakkal.) „Minden kötelezettség nélkül szívesen segítünk az érdeklődőknek abban is, hogy megmondjuk, mennyivel csökkenthetnék a telefonszámlájukat: lehet, hogy semennyivel, de lehet, hogy jelentős összegekkel. Érdemes egy próbát tenni” – fogalmazott Gál Csaba. 

Ha szeretné megtudni, hogy mennyivel csökkentheti a telefonszámláját, akkor hívja munkaidőben a Silvertel-iroda telefonszámát: +36 70 505 8503.  Vagy elegendő kitölteni az alábbi űrlapot, és a Silvertel Kft. munkatársai felveszik Önnel a kapcsolatot.

(x)

További friss hírek