Sepsiszentgyörgyi dalárda és ingyenes dottó is lesz hétvégén Csólyospáloson

 

Eljött a szüreti mulatságok ideje! Mutatjuk mi várható Csólyospáloson.

Szeptember 18-án, vasárnap kerül sor a hagyományos Szüreti felvonulásra községünkben. A borünnepet rövid kulturális műsor előz meg a Közösségi Házban, amelynek keretében  14 órakor színpadra lép a Sepsiszentgyörgyről érkező Kriza János Unitárius Vegyes Dalárda is (képünkön), amelynek tagjai sokadik alkalommal adnak műsort a településen. A kórus előadásaival mindig emlékezetes, hangos sikert aratott a hallgatóság körében, várhatóan így lesz ez most is.

Az idei borünnepen várhatóan üdítő látványosság lesz a lovas fogatokkal együtt vonuló kisvonat, amely Kiskunmajsáról döcög Csólyospálosra szeptember 18-án. Az előzetes elképzelések szerint a nem éppen szokványos járgányon kap majd helyet a két vendégkórus, akik Sepsiszentgyörgyről, illetve Kiskunhalasról érkeznek a településre.

dotto

Az önkormányzat szeretne lehetőséget biztosítani a helyi lakosoknak is (gyermekeknek és felnőtteknek egyaránt) a közlekedési eszköz kipróbálására, ezért a nap folyamán több alkalommal is végig halad a szerelvény a falu utcáin.

Az ingyenesen közlekedő vonat a Közösségi Háztól indul délelőtt 10 és 11 órakor, illetve délután 16.30-kor. (Igény esetén a járatok sűrítésére is lesz lehetőség.)

A rendezvényre minden kedves vendéget tisztelettel és szeretettel hívunk és várunk.

 

Á. Fúrús János

polgármester

A szüreti mulatság részletes programja megtekinthető itt.

 

 

 

További friss hírek