Rezsicsökkentés a Dózsában, Judit a legokosabb, a siker titkai

Itt a legfrissebb MajsaInfo, kukkantson bele!

Csaknem 150 millió forintból végezték el a Dózsa György Gimnázium energetikai felújítását – írja legfrissebb számában a MajsaInfo. A szigetelés a és a nyílászárócseréknek köszönhetően jelentősen csökkent az intézmény rezsiköltsége.

A hetilap interjút közöl a majsai gyermekorvos, Dr. Búza Márta lányával, Péterfia Judittal, aki egy versenyen az ország legokosabb diákjának bizonyult. A fiatal tehetség többek között arról is beszélt, hogy szerinte a tehetség mennyire múlik a genetikán és mennyire a családi háttéren. A cikk végén az olvasók saját IQ-jukat is tesztelhetik.

Sokrétű kulturális életre van szükség – mondta a MajsaInfónak nyilatkozva Vadkerti Rita, a kulturális központ új igazgatója. A lényeg, hogy minden generáció megtalálja a neki tetsző programokat, és a külföldiekről se feledkezzünk meg – fogalmazott az intézményvezető.

címlap

Rendhagyó módon zárta az őszi szezont a Kiskunmajsai Kézilabda Club, és nem csak azért, mert az egyesület férfi és női felnőtt csapata is nyert szombat este. Az utolsó hazai meccsen a közönségnek is volt egy „nagy dobása”: mindenki bedobálhatta megunt plüss játékait a pályára. A részletekről a majsai hetilapban olvashat.

Risztov Éva és Gyurta Dániel olimpiai bajnokok felkészítésében is részt vett Dr. Lénárt Ágota sportpszichológus, aki a múlt héten Kiskunmajsán tartott előadást. A szakember a MajsaInfónak is beszélt a siker titkairól.

A majsai hetilap legfrissebb számában ezen kívül Klucsó Adrienn élményeiről is olvashat: az ifjú majsai hölgy gyönyörű helyekre jutott el egy hajón dolgozva, majd pedig Londonban kötött ki.

A MajsaInfo megvásárolható az ismert árusítóhelyeken.

MI

További friss hírek