Republic interjú, majsai tudós, tankerületi lemondás

SONY DSC

 

Megjelent a MajsaInfo legfrissebb száma.

Republic interjú a MajsaInfóban – a majsai hetilap legújabb számában a nagy múltú zenekar frontembere, Boros Csaba beszélt többek között arról, hogy miként vészelték át Cipő 2013-as halálát. A fiúk természetesen üzentek a jászszentlászlói közönségnek is, hiszen pénteken az ottani falunapon lépnek majd fel.

A majsai hetilapban ezen kívül olvashatnak a mögöttünk álló fesztiválhétvégéről is. A Szanki Méz- és Meggyfesztivált hetedik alkalommal rendezték meg pénteken és szombaton. A felhőtlen szórakozás közepette született egy új Guinness-rekord, és az is kiderült, ki lett az idei Meggykirálynő. Eközben a majsaiak sem tétlenkedtek: vasárnap első alkalommal rendezték meg a Levendula Fesztivált – és a tapasztalatok alapján úgy tűnik, nem is utoljára.

A MajsaInfo ezen kívül ír egy majsai származású ifjú tudósról, Kertész-Farkas Attiláról is, aki a mesterséges intelligenciát kutatja a tengerentúlon, de már csábítják Moszkvába, ahol nem csak kutatni, hanem tanítani is fog. Pedig még csak 35 éves. Nem mindennapi történetéről és orosz feleségéről a MajsaInfo kedden megjelenő számában olvashat.

A MajsaInfo értesülései szerint lemondott posztjáról Szabóné Csábrády Anikó tankerületi igazgató. Érdekes egybeesés, hogy a majsai önkormányzat éppen az elmúlt hetekben döntött úgy, hogy visszaveszi a helyi KLIK-intézmények működtetését. Részletek a majsai hetilap legfrissebb számában.

A kedden reggel megjelenő MajsaInfo megvásárolható az ismert árusítóhelyeken.

MI

További friss hírek