Rávai Mónika lett a majsai KDNP elnöke

 

Megújult a KDNP majsai csoportjának vezetősége – a közleményt szerkesztés nélkül közöljük.

Az elmúlt évek eredményeinek és értékeinek megőrzését, továbbvitelét tűzte ki céljául a KDNP kiskunmajsai csoportjának tisztújító ülése után Rávai Mónika új elnök a tagság előtt. A kiskunmajsai keresztény, polgári értékrend továbbvitele, képviselete lesz a feladata az elkötelezett jobboldali csoportoknak és az elnökségnek, képviselőknek a választási évben és az utána következő munkás esztendőkben is.

Városunk, az ország választásra készül, amelyben szavazatával felhatalmazza elöljáróit, hogy az Európai Parlamentben és városunkban méltán képviseljék az érdekeit nemzetünknek, szülőföldünknek, városunknak. Az elmúlt évek bebizonyították, hogy az együttgondolkodás, az együtt tenni akarás, a város fejlődésének előmozdítása csak a városvezető frakció, így az Élhető Kiskunmajsa és a KDNP céljaiban és munkájában mutatkozott meg. Tiszteletben tartjuk az ÉK egyediségét, jól együttműködünk.

Ezt a szilárd jövőképet, jobboldali értékrendet széles összefogással meg kell védeni, őrizni, és elejét venni a várost romboló, eltökélten pusztító ellenzék ámokfutásának. Kiskunmajsán az elmúlt évtizedek legnagyobb fejlesztései, elért eredményei, a sok milliárdos támogatási lehetőség veszélyben forognak. A város és gyermekeink jövőjét is meghatározó őszi választásokon lehetőség nyílik arra, hogy megvédje a lakosság értékeit, a városát és a jövőjét. A KDNP Kiskunmajsai Szervezete, új vezetősége erre a munkára készülve indul el, hogy egy jobboldali összefogással békét, nyugalmat és rendet tegyen megtépázott városunkban. 2019-ben a város, a családunk és gyermekeink jövője, megmaradása a tét. Ne hagyjuk elveszni városunk, jövőnk!

További friss hírek