Pontot rabolt a Majsa Kerekegyházáról

Kép: baon.hu

Abszolút favoritnak számított a Kerekegyháza hazai pályán a megyei másodosztály Északi csoportjában a Kiskunmajsa ellen, a vendégek azonban harcos, csupaszív játékkal nagy meglepetésre elvitték az egyik pontot.

A találkozó úgy indult, ahogy várható volt, a Kerekegyháza Malecz révén már a 13. percben megszerezte a vezetést. Nyolc percre rá a vendégek középhátvédje, Domán egalizált. A hazai gólzápor ezúttal elmaradt, ám amikor a hazaiak játékos-edzője, Gazdag Attila a 75. percben a hálóba talált, úgy festett, hogy bejön a papírforma. A vendégek azonban nem nyugodtak bele a vereségbe, és miután Domán a 83. percben duplázott, elvitték az egyik pontot.

Szerencsére szépen kezdtük a tavaszt a keserves ősz után – nyilatkozta a mérkőzést követően Tápai Tibor, a vendégek vezetőedzője. – Jó egy éve kilenc fiatalt voltunk kénytelenek beépíteni az első csapatba. Csakhogy jött a fiatalítás „átka”, a sok fiatal leérettségizett, és a többségük elment egyetemre, így aztán nem mindegyikük tudta tovább vállalni a szereplést. Az ősszel a rengeteg sérülés is sújtott minket. Télen azonban a sérültek szerencsére felépültek, és még igazoltunk is két felnőtt játékost. Ennek tudható be a két győzelmünk és ez a bravúros pontszerzés. Pedig Kerekegyházán három alapemberem hiányzott – tért át a hétvégi bravúrra Tápai Tibor. Nem tagadom, hogy a játék irreális talajon folyt, és a rossz talaj mindig a védekezésre építő csapatot segíti. Az enyéim ezt ki is használták, jól tömörültünk, szervezetten védekeztünk, jól szereztünk labdát, és nem egyszer veszélyes kontrákat vezettünk. Azt természetesen nem tagadom, hogy óriári mezőnyfölényben játszott a hazai gárda, de a nagy szívünknek, és Domán Gábornak köszönhetően, aki az egyik gólunkat kapásból lőtte, a másikat pedig egy szögletet követően fejelte, elhoztuk az egyik pontot – zárta a szavait Tápai Tibor.

forrás: baon.hu, Vincze Miklós

További friss hírek