Pénz a bugyiban, közmunkások a patkányfészekben 

 

A MajsaInfo legfrissebb számából tallóztunk. 

Megdöbbentő látvány fogadta azokat a közmunkásokat, akik elkezdték felszámolni az árpádtelepi patkányfészket Kiskunmajsán – írja a MaisaInfo. Egy nemrégiben szociális otthonba került idős asszony a házában és a portáján ipari mennyiségben gyűjtötte össze a szemetet és a limlomokat, a szomszédok legnagyobb bosszúságára. Az ingatlan kitakarításba a majsai hetilap közmunkásnak állt szerkesztője is beszállt, így az újságban nem csak arról olvashatnak, hogy a ház gyűjtögető tulajdonosa állítólag egymillió forintot rejtett a saját alsóneműjébe, hanem arról, is, hogy hogyan lehet megélni az közmunkásoknak járó 50 ezer forintból.

Megújul a Gál butik és a Gringo’s kávézó épülete Kiskunmajsán. A patinás ingatlan homlokzatát a tulajdonos a saját költségén renoválja, mégpedig eredeti stílusában. A MajsaInfo cikkéből a részletek között az is kiderül, hogy milyen színt kap a jellegzetes belvárosi épület.

cimlap

Nem mindennapi bűncselekményről számol be a MajsaInfo. Egy készségesnek tűnő fiatalember segített beindítani egy idős férfi autóját Kiskunmajsán, ám a sikeres művelet után meg sem állt a járművel Halasig. Hogy miként zárult az ügy, arról a lap legfrissebb számában olvashatnak.

A majsai hetilap nekrológot közöl a napokban elhunyt Udvardi Illésről, aki az ötfai tanyavilágból küzdötte fel magát politikusnak. Személyéhez fűződik az olajipar szanki letelepítése, a rendszerváltást követően pedig önkormányzati képviselő is volt.

A MajsaInfo sportrovatában ezúttal számos sporteseményről olvashat az íjásztalálkozótól kezdve az ultibajnokságon keresztül a hétvégi asztalitenisz kupáig. A lapban olvashatnak a férfi és női focisták, valamint a kézisek legfrisebb eredményeiről is.

A kedden reggel megjelenő MajsaInfo megvásárolható az ismert árusítóhelyeken.

MajsaInfo

További friss hírek