Patkós Zsolt koordinálja a jobboldal választási kampányát

 

Az alábbi közleményt kapta szerkesztőségünk “Együtt gondolkodó jobboldal Kiskunmajsán” címmel.

“Ez az esztendő a választások éve Magyarországon. Jobboldali érzelmű kiskunmajsaiak egy csoportja találkozott március 5-én este annak érdekében, hogy a közelgő Európai Uniós választásokról, az azzal járó feladatokról beszélgessenek, együtt gondolkodjanak. Természetesen szóba került az azt követő önkormányzati választás is, de az elsődleges feladat a májusi választásra való sikeres felkészülés, ebben egyetértettek a résztvevők.

Átgondolt, közös munkára van szükség ahhoz, hogy ismét jobboldali siker születhessen, ezért Lezsák Sándor választókerületi elnök úr, térségünk országgyűlési képviselője az előttünk álló feladatok koordinálását Patkós Zsoltra bízta – jelentette be a helyszínen Lenkei Róbert, választókerületi kabinetfőnök.” – zárul a kiskunmajsai Fidesz-szervezet közleménye.

Eddig a közlemény. Mindez azt is valószínűsíti, hogy az önkormányzati választásokon Kiskunmajsán a jobboldal (Fidesz, KDNP) jelöltje Patkós Zsolt lesz. Ez persze még nem hivatalos, hiszen a Fidesz június elején, az EP-választás után dönt csak az önkormányzati választások jelöltjeiről.

További friss hírek