Párizsi terror majsai szemmel, menzapanaszok, Bíró Ica

 

A MajsaInfo e heti száma is tele van érdekes és fontos hírekkel, információkkal.  

Rettenetes volt” – így foglalta össze tapasztalatait a MajsaInfónak a kiskunmajsai Dósai Márk, aki barátnőjével éppen Párizsban tartózkodott a hétvégi terrortámadások idején. Bár közvetlenül nem érintették őket az iszlamisták akciói, a terror leheletét testközelből érezték a tarkójukon.

A majsai hetilapban olvashatnak a helyi menzával kapcsolatos panaszokról is. A megváltozott törvényi szabályozás is közrejátszik abban, hogy szülők és padagógusok szerint is gyengébb lett a közétkeztetés. Volt, aki egyenesen úgy fogalmazott, hogy ennél a börtönlakók is jobb ételt kapnak.

grape_256_2

Mindenkiből lehet díva” – állítja Bíró Ica. Az egykori Metal Lady a Menta Napok keretében tartott előadást Majsán, és ezt követően nyilatkozott a helyi hetilapnak pályája kezdetéről és arról, hogy milyen lélekszépítő technikákat használ a hétköznapok során.

A Majsainfo arról is ír, hogy a hétvégén vandálok dúltak a kiskunmajsai Zárda utcában. A környékbeliek életét már nem először keserítették meg a jónál is jobb hangulatban lévő mulatozók.

A lapban ezen kívül arról is olvashatnak, hogy nem csak a majsai városközpont, hanem a múzeum körüli városrész is komolyan megújulhat, amennyiben az önkormányzat elnyeri az ehhez szükséges pályázati forrásokat.

cimlap2

MI

További friss hírek