Ovi-háború, mezítlábas esküvő és 42 év a boltban

Megjelent a legfrissebb MajsaInfo. Ajánló.

Egyre valószerűtlenebb fordulatokat vesz a bodoglári óvoda ügye – írja legfrissebb számában a MajsaInfo. A majsai testület ugyan megszavazta, hogy a református egyház üzemeltesse az óvodát, ám az egyház a politikai feszültségekre hivatkozva visszamondta a felkérést. Az abszurdba hajló ügy hátteréről, a majsai hetilapban olvashat.

Nem csak a bodoglári óvoda ügye miatt volt érdekes a múlt heti képviselő-testületi ülés. Mint a MajsaInfó írja, a képviselők jót vitáztak a gazdaságfejlesztő kft létrehozásáról, illetve a leendő felügyelőbizottsági tagokról, de olyan egyszerűnek tűnő ügyekről is, mint a kiscsarnok padlófelújítása vagy az üdülőfalu fejlesztése. A lap ezen kívül közli azt is, hogy milyen döntések születtek a városi közlekedési rend változásait illetően.

cimlap

A majsai hetilap ír egy egy jászszentlászlói testvérpárról, Lajkó Kálmánról és Attiláról szól, akik Walesben csinálták meg a szerencséjüket. A két fiatalember még 2004-ben hagyta itt az országot, és ma már saját vállalkozást vezetnek a szigetországban. Külön érdekesség, hogy Kálmán a briteknél talált magának lengyel felséget, akivel Mexikóban házasodtak össze, gyermeküket pedig három nyelven nevelik.

Nagypénteken nyitott ki utoljára a kígyósi élelmiszer bolt. Az üzlet vezetője, Babenyecz Jenőné Marika 42 éven keresztül dolgozott itt, ez volt ez első és egyetlen munkahelye is. Utolsó munkanapján ott volt vele a MajsaInfo is. A riportot a lap legfrissebb számában olvashatják.

A MajsaInfo a húsvéti ünnep miatt ezúttal kedden délután-szerdán reggel jelenik meg.

MajsaInfo

További friss hírek