Okos suli, ismét migránsok, Fefi, a londoni angyal

 

Nézzen bele a MajsaInfo legfrissebb számába!

Megvalósulhat Kiskunmajsán Obama elnök kedvenc oktatási programja – írja legfrissebb számában a Majsainfo. A Samsung okos iskolája Jászfényszarun már sikerrel működik, a diákok „smart” eszközök segítségével tanulják az irodalomtól a matematikán át az angolig szinte az összes tantárgyat. Az óriáscég Majsára is telepítene egy okos tantermet.

Toroczkai László attól tart, vér fog folyni – Ásotthalom polgármesterénél jártak majsai városvezetők, hogy tájékozódjanak a menekülthelyzetről, írja a MajsaInfo. Torczkai szerint néhány napon belül kiderül, működik-e a kormány csodafegyvere. Szerinte a legrosszabbra is fel kell készülni.

A majsai hetilap ripottot közöl Feldöldi Lászlóról is. A 27 éves majsai kézilabdás jelenleg Londonban dolgozik kertészként. Mellette az ottani magyar kézilabda csapatban játszik, ő a London Angles egyik erőssége. Tapasztalatairól és élményeiről mesélt a MasjaInfónak.

A majsai kézisek számára hamarosan elkezdődik a szezon: a MajsaInfo ezért közli a megyei bajnokság őszi menetrendjét. A lap segítségével a szurkolók naprakészek lehetnek, hogy mikor és hol játszanak a Tigrisek és a Vadmacskák.

Történelmi sikert értek el a majsai labdarúgók, ugyanis a hétévégén idegenben 3-0-ra legyőzték a Jánoshalma együttesét. A meccsről szóló tudósítást megtalálják a MajsaInfó legfrissebb számában.

A majsai hetilap kedden reggeltől megvásárolható az ismert árusító helyeken.

MI

 

További friss hírek