Nyugdíjasbál Csólyospáloson

 

Február 28-án, szombaton este 18 órai kezdettel a csólyospálosi Közösségi Házban kerül sor a hagyományos nyugdíjasbálra, amelynek főszervezője ezúttal is a Csólyospálosi Hagyományőrző Asszonykórus. A dalárda tagjai ezúton tisztelettel és szeretettel hívnak minden érdeklődőt a vacsorával (raguleves, birkapörkölt, sütemény) egybekötött rendezvényre.

A bál érdekessége, hogy az est folyamán színpadra lép Benkóczy Zoltán is, aki várhatóan színvonalas műsorral szórakoztatja majd a jelenlévőket.

A művész 1972 óta a Budapesti Operettszínházban játszik. Az operett műfaj egyik legkedveltebb szerepkörében, mint bariton buffo arat sikereket, de musicalekben is gyakran látható.

Fontosabb szerepei: Cirkuszhercegnő (Pelikán), Mária főhadnagy (Biccentő), Hegedűs a háztetőn (Lázár Wolf), Marica grófnő (Dragomir), Nebáncsvirág (Loriot), Orfeusz az alvilágban (Jupiter), János vitéz (Francia király),  Cigányszerelem (Mihály), Lili bárónő (Becsei tiszttartó), Mágnás Miska (Mixi gróf), Csárdáskirálynő (Miska).

A talpalávalót ezúttal is a Lagzi Band Zenekar húzza majd. A hagyományoknak megfelelően lesz tombolasorsolás is, amelyre a szervezők szívesen és örömmel fogadnak felajánlásokat. Jegyek 3500 forintos áron, elővételben kaphatóak a Halácsiboltok Kft. üzleteiben. (Információ: 30/284-9350 Halácsi Tivadarné.)

MajsaInfo

További friss hírek