Nyári munkát kínál a Mercedes-gyár

merciA kecskeméti Mercedes-gyárban egyedülálló lehetőséget kínálnak a továbbtanulás előtt álló vagy jelenleg is tanuló 18 év feletti fiataloknak a nyári szünet idejére.

Olyan, tanulmányaikat jelenleg is folytató fiatalok vagy tanulmányaikat befejezett álláskeresők jelentkezését várja a vállalat legalább négy hetes munkavégzésre a termelés területén, akik nyitottak, lelkesek, szeretik a kihívásokat, és valóban fejlődni szeretnének.

A fiatalok májustól szeptemberig, a teljes nyári időszak alatt részesei lehetnek a prémium minőségű autók gyártásának, megismerhetik a termelés egyes folyamatait és tapasztalatot szerezhetnek a felelősségteljes munkavégzésben.

A Mercedes-Benz Manufacturing Hungary Kft. a présüzem, karosszériaüzem, felületkezelő és fényező üzem, valamint az összeszerelő üzem területein kínál egyedülálló munkalehetőséget. A vonzó javadalmazási csomag és műszakpótlék mellett a vállalat bejárási támogatást is nyújt a fiataloknak.

Az érdeklődők jelentkezési lapját, amelyet a Mercedes-Benz gyár honlapjáról lehet letölteni, a szunido-kecskemet@daimler.com email címre várják.

Bővebb információ a www.mercedes-benz.hu oldalon található.

Forrás: kecskemetihir.hu

További friss hírek