Norbi halála, özönlenek a turisták, Bácsalmás a példa

 

Nézzen bele a MajsaInfo legfrissebb számába!

A tragikusan fiatalon, 33 évesen elhunyt bodoglári Sajdik Norbert édesanyja szerint nagyot hibázott az ügyeletes orvos, aki kiérkezve hozzájuk, a szobaajtóból állapította meg, hogy a fiatalember már halott, és meg sem próbálta újraéleszteni. Az esetről a MajsaInfo kedden megjelenő száma ír, amelyben az érintett doktor is megszólal, visszautasítva, hogy bármiben hibázott volna.

Rekord évet zárt a helyi idegenforgalom – írja legfrissebb számában a MajsaInfo. Az előzetes adatok alapján ugyanis tavaly 85-90 ezer éjszakát töltöttek Kiskunmajsán az idelátogató vendégek. Ez öt százalékos emelkedést jelent a tavalyi, szintén növekedést mutató évhez képest. A hetilapból az is kiderül, hogy mindebből mennyi bevétele származik a helyi költségvetésnek, és arról is ír a lap, hogy miként lehetne még több látogatót idevonzani.

Kiskunmajsa számára is példaértékű lehet a bácsalmási szociális szövetkezet, amely helyi alapanyagokból állít elő egészséges termékeket, mintegy 200 embernek biztosítva folyamatos közmunkát – írja a MajsaInfó, amely a Jonathermál Zrt. által szervezett Helyi termék, helyi érték előadássorozat múlt heti rendezvényéről tudósított.

A majsai hetilap ezen kívül közli a teremlabdarúgó bajnokság szombati játéknapjának eredményeit is.

A Majsainfo kedden megjelenő legfrissebb száma megvásárolható az ismert árusítóhelyeken.

MajsaInfo

További friss hírek