Nokta, a néptáncguru, 100 milliós fejlesztés, Nyergest megműtik

cimlap2Ízelítő a MajsaInfo kedden reggel megjelenő legfrissebb számából. 

Ha Nokta Gábort beteszik 30 gyerek közé, akkor egy óra múlva 28-an táncolni fognak közülük – derül ki a legfrissebb MajsaInfóban megjelent interjúból. Ebben a Mayossa táncegyüttes vezetője elárulta, hogy milyen háttérmunka zajlott Az eladott lány című táncjáték nagy sikrű előadása mögött, és arról is beszélt, hogy miként igyekeznek közösségi élményt nyújtani egy szétesőben lévő generáció számára.

Százmilliós beruházás keretében épít egy új üzemcsarnokot a MA-GUMI Kft. Kiskunmajsán – írja a majsai hetilap. A fejlesztés nyomán olajipari tömítések tesztelésére válik alkalmassá a cég, amely ezen kívül bővíteni tudja majd alkalmazotti létszámát is.

Első Jászszentlászló, második a Ferencváros – nyilatkozta a MajsaInfónak Nagy András, Jászszentlászló polgármestere, akit a pártpolitikai ellenszélben is újraválasztottak. A cikkből kiderül, hogy miként tud egy kistelepülés nem csak túlélni, hanem fejlődni is, mindezt úgy, hogy nem adósodik el.

Súlyos veszteséget szenvedett a Kiskunmajsai FC focicsapata a hétvégén: Nyerges Zoltánt ugyanis achilles ínszakadása miatt meg kell műteni. Ráadásul két másik majsai játékost piros lappal állítottak ki a Kecskemét elleni mérkőzésen, ők eltiltásra számíthatnak. További sporteredmények a MajsaInfo legújabb számában.

A majsai hetilap kedd reggeltől megvásárolható az ismert árusítóhelyeken.

MajsaInfo

majsainfo

 

További friss hírek