Nem lesz katolikus gimi, szex a köztereken, Zsolt Dél-Amerikában

 

Itt a MajsaInfo legfrissebb száma, kukkantson bele!

Mégsem lesz katolikus a majsai Dózsa György Gimnázium. Legalábbis ősztől biztosan nem, ugyanis a Nemzetgazdasági Minisztérium lesz az iskola fenntartója – írja legfrissebb számában a MajsaInfo. A majsai hetilap szerint a lobbizásba még Kapus Krisztián, Kiskunfélegyháza volt polgármestere is beszállt, ám az ötletgazdák kicsúsztak az adminisztratív határidőkből.

A Majsainfo ezen kívül arról is beszámol, hogy nem a Béke téren épül meg a tervezett felnőtt játszótér, mivel a lakók már jelenleg is arra panaszkodnak, hogy sok a zaj a környéken. Szerintük vannak például, akik a köztéren szexelnek. A majsai hetilap cikkéből kiderül: ez nem csak a Béke téren probléma.

clap0609

A kiskunmajsai Szikora Zsolt tíz éve él Venezuelában, ahol már családot is alapított, feleségével két gyermeket nevelnek. Kinti életénél már csak az érdekesebb, ahogy eljutott a dél-amerikai országba. A már-már a Rejtő-regények világát idéző történetet a MajsaInfo legfrisebb számában olvashatja.

Asztalitenisz sikerek, focis fiaskó – a majsai hetilap legfrissebb számában arról is ír, hogy a hétvégén Kiskunmajsán megrendezett nemzetközi asztalitenisz versenyen a helyi sportolók is kiváló eredményeket értek el. A majsai focisták ugyanakkor az utolsó bajnoki fordulóban a tizedik helyet sem tudták megtartani a megyei tabellán.

A MajsaInfo kedden megjelenő legfrissebb száma megvásárolható az ismert árusítóhelyeken.

MajsaInfo

További friss hírek