Mire elég 700 millió? Lesz-e 400 új munkahely? Bence, a viharvadász

 

 

A pünkösdhétfő miatt egy nappal később, kedden délután megjelent MajsaInfo. Kukkantson bele!

Felturbózott sétány, Kiskun látogatóközpont kiállításokkal és játszótérrel – többek között erre költené Kiskunmajsa azt a 700 millió forintot, amelyre gyógyhelyként fog majd pályázni az önkormányzat – írja A lap arról is ír, hogy több cég összefogva 4 milliárd forintból építene egy komplex élelmiszeripari feldolgozó és logisztikai központot a majsai ipari parkban. A projekt nyomán több mint 400 új munkahelyet teremtenének – a kérdés csak az, hogy találnak-e ennyi munkavállalót.

Majsán a legutóbbi rendes testületi ülésen az ALFÖLDVÍZ Zrt. szolgáltatásával kapcsolatban több lakossági panasz szóba került, a város pedig vízszolgáltatót váltana. A MajsaInfo most megkérdezte a céget, és a válaszokból úgy tűnik, ők egészen másként látják a helyzetet.

Szokatlanul hűvös, szeles és csapadékos az idei tavasz, és bár a májusi eső aranyat ér, sokan panaszkodnak az időjárásra. Toldi Bence nem tartozik közéjük: minél extrémebbek a légköri viszonyok, neki annál jobb. A fiatal viharvadászról a MajsaInfo legfrissebb számában olvashatunk.

A majsai hetilap megvásárolható az ismert árusítóhelyeken.

MI

További friss hírek