Migránsok Majsán, okos közvilágítás, megszólal “Berényi András”

 

Kedden reggel jelenik meg a MajsaInfo legújabb száma. 

Majsán is megjelentek a bevándorlók – írja legfrissebb számában a MajsaInfo. A napokban Kígyóson bukkantak fel a migránsok, a hétvégén pedig a városban kergettek egy embercsempészt a helyi rendőrök, akiknek ráadásul Halasra is be kellett segíteniük, ahol a hatóságok a debrecenihez hasonló zavargásoktól tartottak a menekülteket befogadó regisztrációs bázison.

A majsai hetilap kedden megjelenő számában ezenkívül arról is olvashat, hogy amennyiben a képviselő-testület is áldását adja a tervre, jövő tavasszal egy új, LED-es közvilágítást építhetnek ki Kiskunmajsán. Ezzel nem csak pénzt spórolhat az önkormányzat, a rendszer révén telepíthető lesz városi Wi-Fi szolgáltatás vagy akár bekamerázhatják a köztereket is.

A nézettség fokozása érdekében írták ki a Barátok köztből Berényi Andrást – mondta el a MajsaInfónak R. Kárpáti Péter, a karaktert alakító színész, akivel a kömpöci szárnyasfsztiválon beszélgetett a MajsaInfo munkatársa. Az interjút a lap legfrissebb számában olvashatják.

Hogyan reagál a gyereke, ha egy ideig nem használhatja az okostelefonját, számítógépét? Ha nyugtalan vagy akár testi tüneteket produkál, akkor valószínűleg baj van. A témáról a majsai születésű szakpszichológus, Lantos Katalin nyilatkozott a MajsaInfónak.

A majsai hetilapban ezen kívül arról is olvashat, hogy miként újul meg a Kiskunmajsai FC labdarúgócsapata. A klub edzőt és játékosokat is Szegedről igazolt. A MajsaInfo közli az edzőmeccsek idpontját is.

A MajsaInfo kedden reggel megjelenő legfrissebb száma kapható az ismert árusítóhelyeken.

MI

További friss hírek