Mi történt a MajsaInfóval?

 

Elmagyarázzuk a hírportálunkat érintő, napokban történt változásokat.

Bizonyára észrevette már, hogy korábbi címünkön (majsainfo.hu) nem vagyunk elérhetőek. Ennek oka az, hogy ELKÖLTÖZÜNK. Új webcímünk a WWW.MAJSA.INFO. Vagyis a majsa és az info szavak közé ezen túl PONTOT kell tenni – és ennyi. A változás hátterében az áll, hogy az előző internetcím (domain) tulajdonosával létrejött megállapodást közös megegyezéssel felmondtuk.

Arról nincs pontos információnk, hogy a tulajdonos a jövőben használni fogja-e az előző domaint, mindenestre leszögezzük, hogy az ezentúl ott megjelenő tartalmak nem a nyomtatott MajsaInfóhoz tartozó helyi hírportál termékei, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.

Jó hír, hogy a költözés megújulással párosul. A WWW.MAJSA.INFO oldalon már most láthatja, hogy az eddiginél szebben, áttekinthetőbben tálaljuk Kiskunmajsa és a járás híreit, valamint az itt élő emberek mindennapjait érintő információkat. A cikkeken belül nagyobb lett a vezető fotó, és a különböző rovatokban tematikusan is rákereshet például a kulturális hírekre, vagy akár a járás egyes településeit érintő cikkekre.

Ezen kívül külön programajánlót tettünk ki a főoldalra, a vezető hírek mellé, ezzel is segítve a helyi és járásbeli programok sikerét.

A hirdetések között még találhat úgynevezett Google-reklámokat, ám reményeink szerint ezeket hamarosan teljes mértékben felváltják a helyi-térségi vállalkozók, szolgáltatók reklámjai. Így a napi több mint félezer MajsaInfo-olvasó nem csak hírekkel, hanem aktuális kereskedelmi, szolgáltatói ajánlatokkal, akciókkal is nagyobb számban találkozhat majd mint eddig.

Még valami! Nagy örömmel vesszük visszajelzéseiket, (építő) kritikáikat, javaslataikat honlapunk külső megjelenésével és belső tartalmával kapcsolatban egyaránt. Az üzeneteket a Facebook-oldalunkon, vagy ÚJ e-mailcímünkön várjuk: info.majsa@gmail.com.

Köszönjük eddigi bizalmát, további jó olvasást kívánunk!

Sebestyén István, szerkesztő

További friss hírek