Mi lesz a Tigrisekkel? És a buszmegállóval?

 

Többek között ezekről a kérdésekről szó lesz a legfrissebb MajsaInfóban. Nézzen bele!

A buszmegálló áthelyezésének kérdése megosztja a majsaiakat – többek között ez derül abból a kérdőíves felmérésből, amelynek eredményét most hozták nyilvánosságra. A MajsaInfo legfrissebb számában részletesen beszámol arról, hogy a csaknem 400 válaszadó mit gondol a főtér felújításáról és az olyan tervekről mint a buszmegálló áthelyezése vagy a park megújítása.

Élesedik a kiskunmajsai Fészekrakó program – írja kedden megjelenő számában a MajsaInfo. A lapban új információk jelentek meg a CSOK-os támogatással kombinált önkormányzati társasházépítésről, és az igénylés feltételeiről.

Bajnokok lettek a Tigrisek – a majsai férfi kézilabdacsapat megnyerte ugyan a megyei bajnokságot, de kérdés, hogy élnek-e az NBII-be való feljutás lehetőségével. A pro és kontra érvekről Lakatos Zoltán egyesületi elnök nyilatkozott a MajsaInfónak.

A múzeum az nem egy épület – mondta a majsai hetilapnak Nahimi Péter, az ’56-os Emlékhely és a városi helytörténeti gyűjtemény vezetője, aki szeretné megújítani az intézményt. Már a tervezett programokról is beszélt az újságnak.

A lapban ezen kívül portrét olvashatnak a kiskunmajsai Papdi Eszterről, aki tíz éve nyelvtanulási céllal érkezett Angliába. Végül ott is diplomázott, és ma már nem tervezi a hazatérést. A cikkből többek között kiderül, hogy a fiatal hölgy az egészséges életmódra oktatja követőit az egyik internetes közösségi oldalon.

MI

 

További friss hírek