Mi lesz a majsai “körforgalom” sorsa?

 

Nem találja ki, mi okozza a késlekedést.

Az Agrikon gyár sarkán, a Petőfi utca és a Gépállomás utca kereszteződésében körülbelül két hónapja “szerelnek” egy aknafedelet az Alföldvíz Zrt. munkatársai. Az arrafelé közlekedők kénytelen-kelletlen kerülgetik körülállványozott műtárgyat.

Ezért megkerestük a szolgáltatót kérdéseinkkel, hogy pontosan mit és meddig csinálnak a területen.

Az alábbi választ kaptuk:

“A kiskunmajsai Agrikon gyár sarkán, a Petőfi utca és a Gépállomás utca kereszteződésében található tolózárakna meghibásodásáról, megrongálódásáról 2015. február 25-én érkezett információ az ALFÖLDVÍZ Zrt-hez. A meghibásodás helyszínét munkatársaink azonnal ellátták forgalomterelő eszközökkel, és megkezdték a meghibásodás mértékének felmérését, a helyreállítás megszervezését. A felmérés során kiderült, hogy a tolózárkezelő akna födémének betonszerkezete összetört.

A betonelem gyártó társaságok – leterheltségre hivatkozva – nem tudták elvállalni az új elem gyártását, ezért Társaságunk készítette el a födémet.A betontechnológia használatára vonatkozó 28 napos kötési idő lejárta után április 9-én megkezdődött a tolózárakna födémcseréje, melyet április 10-én az ALÖLDVÍZ szakemberei befejeztek.
A hibaelhárítással érintett terület a közúti forgalomnak április 17-én kerül visszaadásra. A végleges aszfalt burkolat az elkövetkező időszakban lesz kialakítva.”

MajsaInfo

További friss hírek